Защо Иригаторът на Клизма.бг е Най - Удобния Клизмен Комплект на Пазара?

Защо Иригаторът на Клизма.бг е Най - Удобния Клизмен Комплект на Пазара?
3 януари 2018

   Уред за клизма представлява иригатор, който служи за вкарване на вода, или друга течност в дебелото черво. Поръчайте най - удобния комплект клизма от Клизма.бг (Klizma.bg). За тази цена ще получите пълен клизмен комплект. Ако се нуждаете от допълнителни аксесоари към вашия иригатор за клизма, можете да ги поръчате: допълнителна кука, допълнителен маркуч, допълнителен стопер, допълнителен накрайник, тоалетно стъпало или кафе. Купувайки клизма или допълнителни аксесоари вие ще получите най - удобния и лесен за ползване иригатор на българския пазар, доставен по дискретен начин.

      Когато куриерът дойде да ви достави поръчката, или вие отидете да я получите в офиса, в описанието ще бъде записано, че получавате "аксесоар". Можете да поръчате иригатор за чужбина. Ние ви го изпратим по поща или куриер в рамките на няколко работни дни. Изпращаме клизмените аксесоари по цял свят.

 

      Нашият клизма комплек се състои от: пластмасово клизмено казанче с обем 1 литър, изработено от пластмаса. То е прозрачно, което позволява да се следи съдържанието на клизмения разтвор (течност). Към казанчето е закрепена "S"- образна кука, която позволява да закачите иригатора на подходящо за целта място. Двата края на куката са изолирани с пластмаса, която предпазва повърхността на която е закачена куката от надраскване. В долния край на казанчето е прикрепен клизмения маркуч. Маркучът е прозрачен, пластмасов с дължина 1.5 метра. Към маркуча е прикрепен клизмен стопер, който позволява да регулираме налягането на течността, която преминава през маркуча. Края на клизмения апарат завършва с клизмен връх (накрайник). Накрайникът е тънък и удобен и не причинява дискомфорт при вкарване в ануса.

 

      Употребата на клизмен иригатор е за предпочитане, пред ползването на балон за клизма тип -"круша", тъй като с клизмения балон, се вкарва по - малко вода отколкото, ако използвате клизмен апарат. Балонът за клизма има много по - малък ефект, отколкото нашия клизмен комплект. Ако ползвате балон за клизма във вас ще проникне много малко клизмена течност и няма да получите пълноценния ефект от изпразването на дебелото черво.

 

       Иригаторът на Клизма.Бг е по - удобен и ефикасен отколкото, ако си вземете клизма от аптека, тъй като ние сме се погрижили и сме сглобили пълен клизмен комплект с всичко нужно за пълноценното извършване на Колон Хидро Терапия в къщи. Вече няма нужда да ходите на скъпи процедури по Хидроколонтерапия. Можете да си направите терапия с клизма и да прочистите дебелото черво сами, в уюта на вашия дом. За сравнение - една процедура по Колонхидротерапия в специализирано заведение струва от 40 лв до 60 лв, а същия ефект на прочистването на колона може да се постигне с домашни клизмени процедури на много по - ниска цена и в личното ви пространство. Хидротерапията с домашна клизма е най - доброто средство за прочистване на фекални натрупвания и маси, и за отстраняването на слуз от червата. Колонтерапията подобрява чревната флора, извежда чревни глисти (червейчета) и паразити, които се намират в долната част на колона и отстранява полипи от стените на червото.    

 

      Иригатор за клизма с кранче ... това е отживелица. Нашият иригатор разполага с клизмен стопер, който регулира потока на клизмения разтвор (течност). Стоперът позволява да контролирате потока на течността, която навлиза в червата, по - добре от кранчето при други модели клизми. Ако отворите стопера напълно, водата ще прониква през аналния отвор в дебелото черво с голяма сила и напрежение. Когато леко притворите стопера, водата ще навлиза с по - малка сила и слабо налягане, като леко и равномерно изпълва червото. Ако затворите клизмения стопер напълно, водата спира своето движение по клизмения маркуч.

 

      Иригаторът на Клизма.бг е лек, компактен и лесно преносим при пътувания. Лесно ще си намери място във вашата раница или куфар. С вашата поръчка на клизма, ще получите всичко необходимо за извършването на процедурата в домашни условия. Ако не знаете как се прави клизма в къщи, прочетете ТУК и гледайте образователните видеа на Цеци и Жельомир на тази тема. Отделяйте по 15 минути на ден за да си правите прочистването и ще се радвате на отлично здраве, красив външен вид и ще елиминирате отровните газове. Ползите за здравето от домашното прочистване на дебелото черво са несравними.

 

      Гледайте всички видео клипове относно клизмотерапията и домашното пречистване с енема на Жельомир и Цеци в Youtube (Ютуб). Те ще ви покажат как да си направите процедурата сами без лекарска намеса и без да ви е нужно медицинско лице. Клизма Терапията е достъпна за всеки, независимо дали сте жена или мъж. Без значение на каква възръст сте, можете да се възползвате от здравните ползи, които носи този вид прочистване. Клизмата помага при много заболявания и болести като: главоболие, мигрена, синузит, хрема, полипи, кашлица, отоци и отичания, запек или констипация, хемороиди, младежки пъпки - акне, болка в главата, зъбобол, оплешивяване. Иригаторът за клизма, който ние ви предлагаме е удобен и за дълго пътуване, тъй като е компактен, лесно си намира място в чантата или куфара и е изключително лек. Можете да го носите с вас при дълги или къси пътувания. Клизмата се ползва лесно и удобно дори когато сте в хотелска стая, на квартира или просто на път. Поддържайте добра лична хигиена на иригатора си, като го изплаквате с гореща вода след като го ползвате. Когато си приключите с процеса, изпразнете съдържанието на течността от клизмата и клизмения маркуч.

 

      Измивайте клизмения накрайник с гореща вода на всеки няколко ползвания. Един иригатор на теория може да се ползва за цял живот, стига да се полагат необходимите хигиенни и санитарни грижи за него. Не е препоръчително, ползването на един и същи накрайник от повече от един човек. Ако се налага все пак двама души да ползват една и съща клизма, то трябва да ползват различен накрайник. Препоръчително е всеки човек да има собствен иригатор за клизма и да ползва собствен клизмен накрайник. Истина е, че клизмената терапия носи големи ползи за здравното състояние на човек и фармацевтичните компании и лекари целят да не се говори достатъчно за полезността на процедурата. Клизмата може да спести на пациентите много пари за лекарства и ходене по мъките по доктори и болници. 

15 февруари 2019
Клизма с Кафе на Цеци

Клизма с Кафе - Видео Демонстрация Цеци

прочети още
7 януари 2019
Клизма при Пътуване на ЖельоМир

Клизма при Пътуване с ЖельоМир

прочети още
7 февруари 2020
Колко често да правим клизма?

Колко често е добре да се прави клизма?

прочети още
21 май 2021
Клизма при Гладолечение и Пост

Необходимо ли е да правим Клизми при гладолечение? Лечебното гладуване изизсква ли ежедневна клизма?

прочети още
18 юни 2020
Клизма в Природата с ЖельоМир

Клизма в Природата (Видео за абонатите в Patreon)

прочети още
18 август 2018
Как се поръчва клизма онлайн с ДИСКРЕТНА доставка?

100% ДИСКРЕТНОСТ на поръчката ви!

прочети още
7 януари 2020
Хидроколонтерапия - Често Задавани Въпроси и Отговори

Хидроколонтерапия - Прочистване на Дебелото Черво

прочети още
26 февруари 2018
Клизма при Отслабване и Клизмени Разтвори

Клизма при отслабване и клизмени разтвори

прочети още
2 януари 2018
Как се Прави Клизма в Къщи с ЖельоМир?

Клизма в къщи с ЖельоМир

прочети още
21 април 2018
Клизма с Олио - Басти. Аюрведа Процедура

Аюрведична клизма с ЖельоМир

прочети още
1 януари 2018
Клизма - Ползи от Пречистването на Дебелото Черво с Клизми

Какви са ползите от клизмата за дебелото черво?

прочети още
18 октомври 2018
Клизма - Лечение на Всички Болести у Дома с Цеци

Клизма - Лечение на Всички Болести у Дома с Цеци

прочети още
27 февруари 2018
Лечение на Запек (Констипация) с Клизма

Клизмата - пръв помощник при запек!

прочети още
20 февруари 2018
Басти Маслена Клизма - Видео на Цеци

Аюрведична Клизма с Масло - Басти. Видео на Цеци

прочети още
26 февруари 2018
Водна Клизма с Цеци

Цеци показва как прави нейната Водна Клизма

прочети още
19 септември 2019
Как се Ползва Клизма? Правилна Употреба на Клизмен Иригатор у Дома.

Как се ползва клизмен иригатор в къщи?

прочети още
24 януари 2018
Клизмена Процедура - Въпроси към Клизма бг

Въпроси и отговор за прочистване с клизма

прочети още
19 май 2021
Билкови Разтвори за Клизма: Ефективни ли са те и кой е най-добрия?

Клизма с билков разтвор - подходяща ли е за мен?

прочети още
21 май 2021
Коя вода е най-добра за Клизма?

Видове вода при правене на клизма

прочети още