Ревю на Балон за Клизма 260 мл. с Мек Накрайник

Ревю на Балон за Клизма 260 мл. с Мек Накрайник

   Здравейте, аз съм Цеци и днес ще говорим за тази клизма от Клизма.бг. Този уред се нарича "Клизма Балон" . Клизменият балон се използва когато не искате да си вкарвате голямо количество вода в тялото, а искате по-бърза Клизмена процедура с по-малко течност. Този балон идва със силиконов маркуч, който много лесно се завинтва върху този балон, който също е силиконов и е прозрачен! Това е много важно, за да виждате какво количество вода (течност) има вътре. 

   Пише "no boiling" , което означава да не слагате вряла вода. Махате стикера, за да може да си ползвате апаратчето. Отвинтвате маркуча и пълните с вода балона. Отвинтването става много лесно и бързо. Като напълните уреда с топла водичка и го завинтите можете да вкарате този мек, силиконов накрайник, който е изключително устойчив, но пък не може да се усети когато е във вас. Когато вкарате мекия накрайник и стиснете клизменият балон ето така, водата се излива във вашето тяло и ви помага директно да се изстреляте в тоалетна и да отидете по голяма нужда. Значи този Клизмен уред помага за много бързо изхождане и решава проблема на момента. Проблемът може да бъде запек или просто нужда от моментно и бързо изхождане. Балонът се държи по-на високо и особеното при този уред е, че има безвъзвратен клапан, което означава, че вода не може да се върне в клизмения ви маркуч. И в този случай водата преминава само в едната посока: отгоре - надоло, тоест към вашето тяло. 

   Също може да се използва и като вагинален душ. Аз лично не използвам вагинални душове, защото знам, че женските органи сами се прочистват, но има жени, които практикуват това пречистване и в този случай можете да се възползвате от този уред. 

   Надявам се, да съм била полезна с тази информация. Отидете да си ги купите от Клизма.бг. Пристигат напълно дискретно в пакет, който не обозначава какво има вътре. Това е много важно за да нямате неудобни ситуации нито в куриерския офис, нито при приятели и познати, които са там за да ви вземат пратката няма да разберат изобщо какво има вътре.
Назад към блога

Оставяне на коментар