Хигиена на Влагалището и Прочистване с Дамски Душ

Хигиена на Влагалището и Прочистване с Дамски Душ

Хигиената на влагалището е важна част от грижата за женското здраве и може да помогне за предотвратяване на инфекции и други проблеми. Клизма.бг предлага два вида изключително качествени дамски душове: син и бял

Ето някои стъпки, които може да следвате за прочистване на влагалището с дамски душ:

  1. Използвайте топла вода: Преди да използвате дамски душ, уверете се, че използвате топла вода. Не използвайте прекалено гореща вода, тъй като това може да дразни кожата около вагината.

  2. Използвайте специален Силиконов Дамски Душ: Можете да закупите специален дамски душ тук с дискретна доставка. Тези душове са специално създадени за почистване на влагалището и имат по-финна струя от обикновената душ глава.

  3. Избягвайте употребата на сапун: Не използвайте сапун или други агресивни почистващи средства за почистване на влагалището. Те могат да нарушат естествените бактерии вътре във вагината и да доведат до инфекции.

  4. Използвайте правилната позиция: За да почистите влагалището си, стойте над тоалетната чиния и поставете душ главата вътре във вагината. Направете лек масаж на вътрешните стени на вагината с душа, за да почистите добре.

  5. Почиствайте с разумност: Не е необходимо да използвате дамски душ всеки ден, тъй като това може да наруши естествената хигиена на вагината. Можете да го използвате един или два пъти седмично, за да поддържате добра хигиена на вагината.

Назад към блога

Оставяне на коментар