Цеци при Милен Цветков - Разговор за Прочистване с Клизма

Цеци при Милен Цветков - Разговор за Прочистване с Клизма

Здравейте драги приятели.

Казвам се Цеци и сега ще ви покажа как да направите домашна клизма.

Преди седмица ви показахме едно видео, което разтърси социалните мрежи.

То е заснето от Цеци Стоянова, а на него тя показва как да си направим клизма в домашни условия.


Българката живее в САЩ, но в момента е в България и ще ви срещнем с нея.

Цеци е от Пазарджик.

Близо 15 год живее в САЩ, където завършва ИТ специалист.

Професионално се занимава с дигитален маркетинг и видео реклама.

Нейна сила и призвание са необичайните, радикални и скандални здравни методи за лечение, които представя в своите видео клипове.

Нейн личен продукт, който разработва е клизмата, която всеки може да си закупи.

Видео клипа в който демонстрира как се ползва този продукт доби изключително широка популярност и стана най-коментирания в последните седмици.

Милен: Цеци, какъв е случая? Първо защо да си купувам клизма, като това е много древна терапия? На мен са ми правили клизма като детенце.

Цеци: Дори Христос в Библията е казал, че е използвал клизма от кратунка. Птичетата също правят клизма, когато сложат вода в клюнчетата и я инжектират в дупетата.

Милен: Защо трябва да си купувам клизма? 

Цеци: Първо искам всички да се абонират за канала ми.

Милен: Тези неща ги има от както свят светува, ти дори каза че ги има в Библията.

Цеци: Тази клизма не може да се купи от всяка аптека. Маркучът и е дълъг, има специален стопер. Аз толкова години практикувам клизма и знам, че това, което се продава на пазара не е функционално. Разработила съм клизма, която отговаря на моите изисквания и цели.

Милен: Какви са твоите цели?

Цеци: Когато бях на 18 години бях болна с хронични болки в раменете, екземи и лишеи по кожата си. Когато изчетох литературата на Малахов, от там разбрах за клизмата и започнах да си я правя. Тогава всички тези болести изчезнаха. Тогава разбрах, че тази терапия лекува всички болести.

Милен: Клизмата? И цялото човечество тъне в невежество, защото не знае, че истинското лекарство, панацеята е клизмата.

Цеци Стоянова - българката, която разтърси социалните мрежи с видео клипа си в който си прави клизма с кафе е в студиото. Цеци ми обясни, че лекарството на всички лекарства е клизмата. Защо?

Цеци: Защото, всичко се свежда до дебелото черво. Всички болести започват от дебелите черва. Хората не си взимат вътрешен душ, който е най-важен. Клизмата освобождава всички наслоили се фекалии, които никога не сме освобождавали. Доктор Дженифер Дениъл казва, че човек за да бъде здрав се изхожда по 3 пъти на ден. 

Милен: Не е вярно.

Цеци: Ти ходиш по 3 пъти на ден, тогава сигурно нямаш здравословни проблеми.

Милен: Това което ми разказваш ми напомня на времето преди сериозната медицина. Тогава така са се лекували: с кръвопускане, пиявици, клизми. Ти работиш в ранните средни векове. 

Цеци: Имай в предвид, че думата Лийч (Leech) на английски означава пиявица. Аз също се занимавам с вендузи, огнени китайски вендузи. 

Милен: Много хора ти се присмиват.

Цеци: Нека, нека, България е единствената, която се присмива и дава негативен резултат за работата ми. Американските ми последователи ми дават много добри отзиви за работата. 

 

Назад към блога

Оставяне на коментар