Клизмена Процедура - Въпроси към Клизма бг

Клизмена Процедура - Въпроси към Клизма бг

Здравей Цеци,

Исках да ти Благодаря и ти пожелавам Бог да те Благослови.

Много мислих и връщах лентата назад, за да осмисля толкова много очевидни симптоми:

Трудно ходене до тоалетна по голяма нужда

Притеснителност - особено от тоалетните в училище, беше пълна българска трагедия ,неконтролируеми газове.

 

Не толкова силно изразено, но постоянно акне. 

Като заминах за Германия и собствената ми майка ме попита как ме търпи приятеля ми с толкова много пъпки?

Цялото ми тяло реагира на млякото, пълно с хормони и неестествените плодове и зеленчуци. В период от три години се хранех като “нормален” за тукашното общество  човек.

 

Тогава започнаха проблемите: 

Хемороиди

Мазна кожа с много пъпки 

Болки при констипация 

Нередовно ходене до тоалетна 

Какво казват лекарите ? 

1.Антибиотик бактерии в дебелото черво

2.Антибиотик прекомерно количество кандида. Грип тежък почти всяка година

3.Антибиотик- слаба имунна система- вземете витамини всичко ще се оправи!!! 

 

И така нататък... ти знаеш за какво ти пиша. Просто един водовъртеж, скъпа козметика и нищо. Страдаш си, тормозиш се и харчиш ум да ти зайде.

 

2016 спрях месо, млечни продукти, даже и хляб тоест глутен до към края на годината.

Ситуацията се подобри, но проблема си остана - трудно ходене до тоалетната, хемороиди. Шоколад не съм спирала да ям. Обичам шоколад, просто това не знам как ще го спра.

 

Лятото на 2017 направих клизма за прочистване на дебелото черво + лечебно гладуване.

 

Четох, гледах много клипчета. Всички много говорят, ама не показват какво се случва.

Боже, помислих си дай да напиша на български хоп - твоя клип как си правиш клизма.

Вече си бях поръчала клизма - тя е със страничен маркуч, непрозрачен и вентил, две не удобни неща трябва да въртиш, да държиш и не виждаш водата в маркуча ли е не е ли…

   Отговор на Клизма.бг: Това е така, клизмите със непрозрачен маркуч не са подходящи, тъй като не може да се следи водата в иригатора. Ние сме помислили за тези проблеми и иригатора на Клизма.бг е с прозрачен маркуч и със стопер, за регулиране на водата. 

Пробвах по твоите указания всичко перфектно, но преди това един ден пост.

   Отговор на Клизма.бг: Това, че си направила еднодневен пост, преди процедурата е много добре. Но не е задължително човек да пости, преди да прави прочистването с клизма. 

Приятеля ми каза, че това е лудост, че мога нещо да си увредя. Баща ми ме помисли няма да ти обяснявам за какво и спрях. Правих няколко пъти, много добре се почувствах, даже не исках да ям. Исках да си остана чиста. Още на втория път побрах 1,8литра.

   Отговор на Клизма.бг: Това, че си побрала такова голямо количество вода означава, че червата ти са биле празни. Човек е по - здрав, когато е с празни черва, отколкото ако е с пълни. Пълните черва означават голямо количество фекалии, които водят до газове причинени от гниенето. Гниенето в червата е много опасно и ни убива малко, по малко. 

 

И така приключих, после моя приятел замина за Испания за 6 месеца.

Много стрес имах на работата, много ми е мъчно за него и семейството ми е пръснато. Аз в Германия, брат ми в Англия, татко в България, мама е при брат ми и помага за децата. Много сложна ситуация все още уча, тормозя се прекалено много, притеснявам се как ще стане и какво ще стане, искам да живея веган, да правя клизми, упражнения, да готвя да уча нещо, не защото времето ми изтича, но както казва един мои приятел то не е винаги каквото го искаш. Заета съм и нямам време за всички тези неща, камоли да готвя всеки ден. Така почнах да си ям. Много обичам шам фъстък без сол и авокадо и салати с много сол, хапвах си и в един момент реших - сега ще гладувам. Гладувах 8 дена само ябълки и вода без клизма хоп на 9 ден шам фъстък и до края на месеца, в които гладувах преяждах, стресирах организма на работа, много малко вода пиех и завърших с четири дневен престои в болница на системи с болки дясно. Изписаха ме с диагностициран камък в десния бъбрек и без диагноза за болките в дясно аз вече ти написах за това. Минах през 8 лекаря с различни специалности - никакъв резултат. От както започнах клизмата - тоест от три седници, аз съм нов човек. Да, ти не си открила клизмата, но си я направила достъпна за ограниченото ни население. Искам да ти Благодаря просто както казваш, че си видяла това на сън, за да ни информираш ако аз съм единствената която го възприема така направо си ми спасила живота. 

 

Два въпроса ми изникнаха още 

Как си изчистила корема тоест гледах някакво твое видео на английски, в което много от въпросите, които ти зададох ги отговаряш, но моя английски не е на това ниво. Но споменаваш някакви таблетки, ако съм разбрала правилно…

   Отговор на Клизма.бг: Това, което Цеци обяснява в нейното видео е свързано с прочистването на червата с английска сол или магнезиев сулфат. Английската сол има силно разхлабително действие и предизвиква разстройство. Това отпушва червата, разтваря натрупаните отпадъци и ги извежда навън. 

И за жабуренето с олио - трябва ли да го правим сутрин или може ли да го правим, когато си искаме или имаме нужда.

   Отговор на Клизма.бг: Жабуренето с олио може да се прави по всяко време на денонощието. Може да се ползва всякакъв вид олио: шарлан, слънчогледово, зехтин, ленено и др. Олиото може да се смеси със сол и така да се превърта в устната кухина около 10 мин. след което се изплюва. 

Благодаря ти Цеци Tsetsi ! 

Здравей Цеци, много бих искала да си поръчам иригатор за клизма, като този който ти ползваш и да ти задам някои въпроси. Голям проблем имам даже и в болница бях и хемороиди имам от 2 години. Правила съм вече клизма, но имам въпроси. И друго нещо мога ли да платя чрез paypal, а клизмата да се изпрати на адреса, защото иначе ще трябва да ходя и да отварям пакета пред някакви митничари, когато поръчваш извън европейския съюз

   Отговор на Клизма.бг: Иригаторът може да бъде платен и по Пей Пал. Не трябва да ходиш по никакви митници и да отваряш пакети. Клизмата се изпраща като подарък, така, че не е нужно да се ходи по митници и да се занимава с митничари. Поръчката достига безпроблемно до всяко място на Земята. 

    1. Много бих искала да те питам дали изобщо изчакваш и правиш нормално изхождане?

   Отговор на Клизма.бг: Отговорът е да. Както Цеци, така и всеки друг човек, който ползва иригатор ходи нормално и естествено до тоалетна също. Много се говори, че който си прави клизми не ходи естествено до тоалетна, но това не е така. Клизмата се прави при необходимост: ако човек се чувства запушен, затлачен, тежко, ако е преял, ако чувства тежест и подуване в стомаха, ако има запек, газове, нередовно изхождане. Истина е, че долната част на дебелото черво може да стане ленива, но това е само в случай, че човек си прави всеки ден клизма повече от веднъж. 

    2. Правиш ли всеки ден клизма и какво да правя с тези хемороиди?  Плюс това в болница бях заради болки около корема или по - точно, където е дебелото черво. Трудно ходя до тоалетна и не знам как да се преборя със стеснителността си, понеже останалите не разбират защо ползвам клизма.

   Отговор на Клизма.бг: Относно прочистването, никога няма да можеш да си разбрана от всички, дори и да не си правиш клизма. Все пак живота си е твой. Ти си решаваш, кое е най-добро за теб и здравето ти. Цеци ползва клизма почти ежедневно. Клизмата позволява на вредните храни и отрови, които приемаме хранейки се да напуснат тялото по - рано и да не го натравят. Докато се храним с всевъзможни рафинирани и неестествени храни, нуждата от клизма е наложаща. Иначе започват здравословни проблеми и болести. 

    3. Кога точно правиш клизма? Какви интервали между храненията, смисъл като чета пише да се ядат първо плодове. Червата стават ли лениви? Мога ли дори когато съм в цикъл да правя клизма?

   Отговор на Клизма.бг: Клизма може да се прави по всяко време. Но най - добре е процедурата да се извършва сутрин или вечер, преди лягане. Не е от голямо значение, какво си ял преди процедурата. Tsetsi ползва изключително често клизма по време на месечния си цикъл. Когато и дойде периода, тя ползва иригатора по няколко пъти на ден. И това облекчава менструалните болки значително. Работата е там, че матката и дебелото черво се намират в близост и ги дели една мембрана. Когато дебелото черво е пълно с фекалии, това притиска матката и от там се появява болката. При чисто дебело черво, болката от цикъла намаля значително. Не се плаши, че могат да ти станат лениви червата. Това се отнася за хора, които си правят клизма наистина всеки ден и то по няколко пъти на ден. Достатъчно е да ги редуваш естествено изхождане, изхождане с клизма. Тогава няма опасност червото ти да стане лениво.  

Благодаря ти предварително, много ми помагаш с клиповете, ако започна и с пиявици просто ще ме изселят от вкъщи :D

   Отговор на Клизма.бг: Лечението с пиявици помага при други неща, но то е също древен метод за лекуване. 


   Като за начало от твоя страхотен клип за прочистването с клизма започнах да правя клизми и след това спрях, понеже си мислех, че човек трябва да не е ял един ден нищо, за да може да направи клизма процедурата.

   Отговор на Клизма.бг: Не, можеш да се храниш нормално и да си правиш процедурата. 

Това се случи някъде лятото, след това началото на декември влезнах в болница заради болки долу в дясно, където е дебелото черво в коремната област. Откриха ми камъни в бъбреците и ми казаха, че болките ми не идват от камъните. 

Болките продължиха до сега. От три дни нямам болки, но след като ме изписаха почнах с клизмите всеки ден.

Примерно аз ям нормално, без месо от две години и съм намалила консумацията на млечни продукти до минимум, от хляб нещо не мога да се лиша.

Не знам какво е правилно, какво да ям и колко често се прави клизмата. Имам много силни менструални болки.

   Отговор на Клизма.бг: Универсална рецепта за всеки няма. Опитай да се храниш с "чиста" храна, въпреки, че за всеки това понятие е индивидуално. Клизмата я прави по усет. Твоето тяло ще си изгради режим от само себе си, кога е най - подходящо за него. В началото си прави процедурата по - често, докато усетиш тънкостите и какво се случва. След това се довери на инстинкта и го следвай.

  Мога ли да правя клизма по време на цикъл ? Може ли нещо да се обърка? Сигурно имам и още сто въпроса, ама не се сещам в момента. Истината е, че от гимназията си страдам. Трудно ходех до тоалетна, много съм чувствителна - даже бих казала прекалено, с много чести подувания на корема, много грижи и много съм плакала то за това имам камъни. Само на 23 съм и това ме притеснява, нещо не е както трябва да е. Много се притеснявам явно от този живот, въпреки ,че се оправям колкото мога и всички които ме обичат ме подкрепят и се притесняват. :) 

Благодаря, че ми обръщаш внимание! 

 

Друго, което се сетих - течеше ми кръв от носа 

доста на често, имам кожни проблеми, не знам дали това е важно - проблеми с килограмите нямам, но определено с 

постоянната си тревожност. Имам и подуване, дори и малко да хапна, ако имам стрес имам корем като на бременна жена в четвърти месец.

Моля те не споменавай името ми.  Секса също страда когато дебелото ти черво е задръстено. Може да направиш отделно видео за това, аз съм сигурна, че в много браншове като модата или порно индустрията.

   Отговор на Клизма.бг: Да, клизмата помага преди анален секс. Клизма преди секс се прави за да се изчисти долната част на червото и за по - добра хигиена. Дори е препоръчително да се прочисти дебелото черво преди половия акт. 

Хората отдавна правят клизма, човек би трябвало да е чист за да се чувства комфортно просто това ни задръства

и ни ограничава тормози организма да мислим трезво.

   1. Дали чрез клизмата дори и да не се храним “Веге” пак можем да живеем нормално без дискомфорт?

   Отговор на Клизма.бг: Да, дори хората, които не са вегетарианци и вегани е по - наложащо да правят клизми. 

   2. Примерно може ли да се прави спорт след клизма?

   Отговор на Клизма.бг: Разбира се, че може. Добре е дори да се правят упражнения

   3. Кога да ядем след клизма, след колко време и каква вода да използваме минерална, чешмяна? Можем ли да навредим на функцията на дебелото черво?

    4. Да вземаме ли пробиотици? Как точно се прави клизмата?

Примерно след като съм яла на предишния ден не мога от веднага да побера 2 литра течност смисъл правите ли първо малки клизми, тоест по малко вода и на края вече 2 литра или 3 литра?

    5. Опасно ли е ако ни е по - удобно да вкарваме вода под по-високо налягане? 

    6. Можем ли да възпалим апандисита? Колко топла да е водата? Какво да ядем? В смисъл как се храните?  Има ли храни, които да се избягват? Глутена вреден ли е?

    7. Могат ли дори хора ядящи месо да правят клизма и ако се яде нормално Може ли въпреки това да се прави клизма всеки ден? Примерно моя приятел яде месо и млечни продукти.

    8. Как да се борим с тази слуз образуваща се от некачествената храна?

Назад към блога

1 коментар

Здравей Цеци, благодаря за ценната информация, която споделяш с нас. Аз се интересувам живо от Аюрведа и си правя клизма като част от очистителните процедури. Но благодарение на твоите видеа ги виждам нагледно и са много важни защото никъде човек не може да прочете за това. Искам да ти кажа, че с теб съм се срещала на живо, и виждам, че има голяма промяна и май -забележимо в лицето. Като всяка жена съм любопитна какво точно си направила. Благодаря ти предварително

Анастасия Стойкова

Оставяне на коментар