Клизма при Отслабване и Клизмени Разтвори

Клизма при Отслабване и Клизмени Разтвори

Клизма Процедура:

   Поръчва се иригатор от Клизма.бг, който е максимално пригоден за най - качественото изчистване на червата. След като го получите, закачате куката на вратичката на нисък шкаф - на височина около кръста ви. Това се прави, за да може налягането да не е прекалено голямо и да не причини неудобство. Предварително се постила отдолу черга или килимче, за да е топло и удобно на практикуващия енема терапията пациент. Пълните иригатора за клизма с топла или марна вода с температура на майчино мляко. След това, отваряте стопера и циклирате малка част от водата в съд, която след като е циклирана се долива в иригатора отново. Това се прави с цел да излезне въздуха, който е в маркуча. Пригответе си един допълнителен съд от около 2 литра, с топла вода за доливане. Лягате по гръб и вкарвате накрайника в ануса си, регулирайки силата на водата с помощта на стопера. Влизайки в тялото ви, водата не трябва да причинява дискомфорт или болка. Ако чувствате неудобство, значи струята и налягането с което влиза водата са прекалено големи. Намалете с помощта на стопера, до момента в който влизането на клизмената течност във вас не се усеща. Отпуснете се. Можете да затворите очи, докато останалата вода влезе във вас. Ако чувствате, че можете да поемете още вода, след като се изпразни клизменото казанче, долейте го с помощта на допълнителния съд пълен с вода. Вкарвайте си толкова вода, докато не почувствате, че сте пълни, при което можете да затворите стопера и да изкарате накрайника от ануса. Станете и се опитайте да се раздвижите, държейки топлата клизмена вода в себе си. Опитайте колкото можете да направите някакви упражнения, търкаляне, скачане, йога за да може да разтворите всичко в себе си. В момента, в който вече не можете да задържате водата поемете към тоалетната. В тоалетната чиния, от вас ще излезе много мръсна вода, тъмна на цвят със слуз и доволно количество фекалийни маси.

   При приключване на изхождането е възможно да ви се иска да посетите тоалетната неколкократно. Изхождайте се колкото можете повече и по - често, до напълното изкарване на всичко насъбрало се ниско долу във вас този ден. Клизми може да практикувате безопасно всеки ден и дори по няколко пъти на ден. Известната лекарка Дженифър Даниелс препоръчва човек да се изхожда по голяма нужда поне по три пъти на ден, за да бъде здрав. Клизмата може да ви помогне да осъществите именно тази цел. Хубаво е всеки член от семейството да притежава свой собствен, индивидуален клизмен апарат, поради хигиенични съображения. Въпреки всичко има хора, използващи именно този вид клизмен апарат (от Клизма.Бг) споделящи си една клизма за няколко члена на семейството, като само сменят накрайника. След използването на клизмения иригатор хубаво е да го изпразните от останалата в него вода и да го провесите да се изцежда до следващото му ползване.

 

Клизма за отслабване:

   Стотици млади хора страдат от наднормено тегло и затлъстяване. Това е все по - често срещан проблем, както при младите, така и при хора от средна възръст. Отново първопричината е нишестените храни, животински продукти, ГМО-та и хибриди, разработени в лабораториите на Холандия и Германия. Наслояването на тези силно лепкави субстанции се отразява в натрупване на маса при индивида. Слузестите храни се превръщат в лепило и то от най - силното, което слепва червата и образува наслоявания,  които никога не излизат от тях. Червото се раздува и с него нашия корем. С времето нови наслоявания се натрупват върху старите и така напълняваме. Единственият най-ефикасен и безвреден начин да се освободим от тези опасни наслоявания за да отслабнем, това е да правим клизма всеки ден. Повечето хора наблюдават намаляне на телесното тегло в период от 3 месеца ежедневно практикуване на клизма. Свалянето на излишните килограми е трайно и е не предизвиква йо-йо ефекта на диетите. Правейки си ежедневна клизма можем да свалим натрупаните килограми и без да се лишаваме от любимите храни и спазвайки диети. С помощта на клизмата, това е възможно.

 

Клизмени разтвори:

   Съществуват безброй много клизмени разтвори. В тази статия няма да обсъждаме всеки един от тях в подробности. Само ще споменем, че нито един разтвор не е по - ефикасен от чистата топла вода за клизма. Някой от съставките на клизмените разтвори включват: солена вода, чай, билки, мед, урина, лимон, оцет, хлябна сода, кислородна вода, кафе, преварена вода

 

Клизми за деца, бебета и бременни жени:

   Клизмата за деца е нещо съвсем нормално и безболезнено, както и безобидно лечебно средство, без нежелани странични ефекти. Клизмата с чиста топла вода спомага за лесното и безболезнено прочистване и отпушване на черъвцата на бебетата и подрастващите деца. Иригаторът освобождава слузта от техния организъм, която не е имала шанс да се наслои в такава голяма степен, както при възръстните и следователно оздравяването след клизма настъпва почти моментално при децата. Хубаво е да се използва своевременно клизмения апарат при децата, за да се избегне употребата на антибиотици. Бременните жени следва да упражняват по - олекотена версия на клизмената процедура, която ние наричаме “микро - клизма”. Тя се състои в това, че се вкарва минимално количество топла вода в ануса на бременната жена, за да не предизвиква прекомерно голяма перисталтика на червата, което е нежелателно при напреднала и начална бременност. Факт е, че по време на бременността, жените имат забавена функция на червата и забавен метаболизъм, но е важно да се внимава и да се подхожда с внимание към тази задача, тъй като клизмата е известна със забързването на перисталтиката и засилването на метаболизма. Въпреки всичко, тя е изключително полезна за бременната жена, тъй, като отново подчертаваме, че не се дразни лигавицата на стомаха и вътрешночревните органи, посредствум слабителни средства (разхлабителни хапчета).

 

Клизма за подмладяване и разкрасяване:

   Когато започнете да се чистите в къщи, ще усетите как претърпявате една трансформация, при която външния ви вид ще се измени коренно и вие ще се почувствате като нов човек. Поради изчистените отпадъци и мръсотии от системата ви, кислорода ще нахлуе към клетките ви невъзпрепятстван и в резултат на това всичко във вас ще се измени; Косата ви ще израсте по - дълга и буйна, кожата ви ще стане гладка като порцелан, болките ви ще престанат, ставите ви ще се движат гъвкаво и грациозно и очите ви ще заблестят. Това са само част от промените, които ще настъпят във вас в следствие на редовната клизма. Тонусът ви ще се приповдигне, пигмента на кожата ви ще потъмнее, ще отслабнете, а ако сте твърде слаб, ще качите тегло. И след няколко месечно практикуване, приятелите ви няма да могат да ви познаят. В повечето случаи редовната практика на клизмо лечението подмладява индивида с около 10 години, а в някой случаи повече.

 

Лечение на болести с помощта на клизмата:

   Тази тема е твърде широка, за да бъде покрита в нейната цялостност в настоящата статия. Тук само ще отбележим, че според доктор Себи и според д-р Ехрет, всички болести се свеждат до една единствена болест, която е натрупването на слуз в организма. Това е първичния порок на всички общества и народи, в следствие на който те изживяват пълна гама от симптоми и болести и винаги се чувстват зле, в болестно състояние, с болки и болежки и организма им е постоянно възпален. С премахване на първопричината за това, се излекуват едно по едно болестните състояния. Самата Цеци е имала редица заболявания, но на 18 години, когато започва редовните процедури на прочистване с клизми след прочитането на една книга от многобройните книги на Малахов, Цеци е била с хронични болки в гърба, лишеи по кожата (ранен стадий на Псориазис), хроничен запек, постоянна отпадналост и умора, както и редица други заболявания, нетипични за младо момиче на нейната възръст. Неподозирайки, тя започва да експериментира с клизмо лечението и не само, че се излекува от всичките си болести, но в продължение на 15 години не посещава доктор и продължава да се лекува сама, с помощта на клизмата си, виждайки колко бързо и ефективно действа тя. В момента тя изглежда и се чувства по - добре от тийнейджърските си години и всичко това - благодарение на една нищо и никаква водна, домашна Клизма!

 

Видове иригатори за клизми:

   Видовете клизмени иригатори варират от гумени балони, до стоманени цилиндри, но нито един от тях не е така ефективен, както изпитаната клизма на http://www.klizma.bg . Недостатъците на другите клизмо - системи е тази, че водата не е видима през цялото време на самолечението и практикуващия е в неведение, колко вода е останала в контейнера и колко трябва да долее. Иригатора, описан тук е напълно прозрачен и с голяма видимост на съдържанието, което е от изключително голямо предимство. Освен това, другите апарати нямат лесна система на окачване, както при тази система, която е лесна за закачване навсякъде в дома ви. Тя може да бъде закачена за ключалки, шкафчета, врати, бюфети и по всички възможни мебели и повърхности. Някой от по - популярните клизмени уреди използват сложни системи на регулиране на потока на водата, докато тази система със зъбчат стопер е съвсем простичка и лесна за управление. Отделно от всичко друго, маркуча на останалите системи не е адекватен за оптималната работа на клизмата. Какво ще рече това? Първо - маркуча на другите клизми е твърде къс и неподходящ за удобното излягане на човек на пода. Повечето други системи използват плътни маркучи, през които нищо не се вижда, не позволяващи на употребяващия да наблюдава движението на водата през цялото времетраене на процедурата. Плътните маркучи са изключително неподходящи и неудобни за осъществяването на една перфектна клизма. Да не споменаваме факта, че някои маркучи са недостатъчно устойчиви на температурни промени и се раздуват или свиват, докато Клизма.Бг маркуча е устойчив, дори при замръзване. Накрайник - aвторът на статията е изпитал широка гама клизмени апарати и съответно накрайниците им. Тук може да се каже, че накрайника следва да бъде: бял, малък, къс, за да не се затруднява проникването. Твърде много клизмени комплекти на пазара или закупени от аптека, не притежават правилния вид клизмен накрайник, описан тук.

Назад към блога

Оставяне на коментар