Клизма - Ползи от Пречистването на Дебелото Черво с Клизми

Клизма - Ползи от Пречистването на Дебелото Черво с Клизми

Клизма: процедура и ползи

   Клизмата нашумя в последно време, като едно от най - новите и модерни методи на прочистване на дебелото черво. Въпреки всичко клизма терапията е едно древно средство, което датира от ерата на Исус Христос, който е ползвал кратунка, за да освободи отпадъците от червата си и да постигне максимално здраве. В природата клизмени методи се срещат навсякъде. Един пример за това са птичетата, които инжектират вода с клюновете си в анусчетата си, за да получат облекчение и лесно изхождане.

    В днешно време, поради забързания начин на живот, сме се отдалечили от природата и нейните повели. Основен закон на здравето е, че човек, който е запушен с фекалии, не би могъл да има максималното количество кислород, нужно на клетките.Причината за това е твърде многото нишесте, което поглъщаме, хибридните храни и ГМО - та, на които сме подложени в супермаркета, както и множеството хибридизирани продукти, които не са естествени за нашата естествена био - структура. Приема на вредните храни води до нарушаване на клетъчната стена и слузестата мембрана на клетките, което от своя страна води до пълненето на организма със слуз. Тези обилни количества слуз (кандида) са като смъртоносни живи организми. Те се събират на едно място и образуват колония, в която се развиват множество патогени, бацили, глисти и вируси. Цялото ни тяло, червата ни, клетките, кухините на тялото и дори микрокапилярите на кръвоносните съдове биват запушени от тази лепкава слуз, образувана в следствие на нишестето, глутена и неестествените храни. Това започва да се случва от ранни години, докато сме още бебета и продължава до дълбоки старини. Като нито в един момент не се сещаме да се изчистим напълно, от там от където има най - голямо значение, а именно отвътре. Поради това страдаме от тежки заболявания, като се започне с грипове, настинки, вирусни заболявания и се завърши с най - тежките болестни състояния и заболявания: рак, спин, слепота, диабет, парализа...

 

   Запушването на всички телесни кухини при нас - хората се изразява в това, че ние започваме да се чувстваме зле. Кислорода не може да достигне до клетките ни в следствие запушването, а без кислород клетката не може да живее и да се развива пълноценно. Органите не смогват да преработят и пречистят токсините, с които е напълнено нашето тяло и следователно те започват бавно да боледуват и умират. Ние биваме бавно натровени от собствената си слуз и от невъзможността на органите да се справят с нея и да я отведат извън тялото. Средата, която се формира в организма в следствие на това бавно натравяне е високо киселинна (ниско pH), която подобно на промишлена киселина ни разяжда отвътре. Функцията на клизмата е да изведе колкото може повече от тези отровни натрупвания и слуз извън тялото. Проблема е там, че такива натрупвания са налице от както сме бебета, до ден днешен. Старата слуз се натрупва в тялото, превръща се в гной и започва да разлага нашите тъканите и органи. В този смисъл, своевременното и изкарване е от жизнено важно значение за нас. Именно за това, този, който е започнал да практикува ежедневни клизмени процедури, е започнал да забелязва постепенното подобряване на здравето си, до момента на почти пълно оздравяване от всички болести, тъй като болестта всъщност е само една: натрупването на отровна слуз в организма. 

 

   Това, което ще забележите, когато първоначално започнете да прочистване дебелото черво с помощта на клизмения апарат - иригатор е, че в първата седмица на домашни процедури се изкарват шепи слуз, които са се насъбрали в долната част на вашето дебело черво.  Тази слуз най - лесни се изкарва с ежедневните клизмени процедури в домашни условия. След първичното извеждане на слузта, ще започнат да се отделят и дълбоко наслоените фекални маси, които са се залепили за червото и разяждат такънта му. Тези фекални маси наподобяват черен мазут или дори в по - тежките случаи на черна гума. За хората, които не са си правили клизма в домашни условия никога, тези отделяния ще предизвикат учудване и удивление. Също така миризмата на тези отделени маси ще ви изуми с остротата си и зловонността си. Ще се питате защо сте позволили на тези аеробни токсини (патогени) да се задържат в тялото, без да бъдат пречистени и да замърсяват тъканите и кръвообращението. Нека не забравяме, че по цялото продължение на нашите черва са разположени кръвоносни съдове, които всмукват тези отрови от стените на червата и ги пренасят по цялата кръвоносна система. В най - голяма концентрация са тези кръвоносни съдове и капиляри, доло ниско в дебелото черво. Това е най - лесно прочистващото се място при една домашна клизма. Така, че със самото започване на клизмените процедури вие предоставяте на тялото си това така дългоочаквано прочистване, от което то така отчаяно се е нуждаело. След като се отлепят черните полипи и слуз от долната част на дебелото черво, кислорода ще нахлуе в системата ви и ще кръвоснабдите цялото си тяло с този жизнено важен елемент, от който сте го лишавали до сега. 

   Хората, които си правят клизма с кафе, водна клизма, маслена клизма (Басти), микро клизма, клизма със сапун и сапунена вода, клизма със сол или другите разновидности на клизмотерапията (Енема и Хидротерапия на дебелото черво) било в домашни условия, в болница - при медицински специалист казват, че още в началото започват да се чувстват осезаемо по - добре и постепенно състоянието им започва да се подобрява до такава степен, че в един момент, след няколко месечно практикуване на тази терапия, те се излекуват напълно. Тази естествена реакция на пълно възстановяване и излекуване на човека в следствие ползването на домашен иригатор е не случайна, тъй като всички болести разчитат на запушване и замърсяване за да се развиват и съществуват. Същото е, когато човек не си взима душ и бива превзет от всячески патогени и микроби, вмирисва се и се разлагат тъканите от мръсотията и създадената киселинна, микробна среда. Клизмата е един вътрешен душ, който никога не е вземан от което потърпевшите сме ние. За да се получат максимални резултати, необходимо е пациента решил да започне клизмени процедури да ги върши ежедневно. Най - доброто време за правене на клизма е сутрин и вечер - след сън и преди лягане. Хубаво е клизмата да се прави на празен стомах, за да не стане тежко на практикуващия, докато прави леките си упражнения.

 

Клизмата на Цеци (и Жельомир):

   Цеци придоби известност, като показа на българския народ, как се прави клизма в домашни условия. Нейният метод е изпитан и ефективен, като е доказал своята функционалност в продължение на 15-те години, в които тя го е ползвала редовно. Продуктът, който Цеци използва (поръчва се от http://www.КЛИЗМА.БГ) е единствения, който тя препоръчва за ефективно и правилно използване на клизмения метод. Клизмотерапията с този уред е улеснена в домашни условия, тъй като тя го е приспособила с необходимите допълващи аксесоари, които го правят идеалното средство за домашно лечение. Метода на Цеци показва нагледно, в жива клизмена демонстрация (гледайте видеото по - долу) как тя практикува този древен метод на лечение в ежедневния си живот. Нейният метод стана скандално известен, тъй като тя пожела да покаже целия процес на българския народ в пълната му цялостност - от начало, до край. Това предизвика фурор в социалните медии и нейни клипове с клизми започнаха да се въртят в нета, ставайки обект на разгорещени дискусии. Методологията, с която Цеци си служи при правенето на една рутинна домашна енема, включва леки и динамични упражнения след вкарването на водата, за да се улесни извеждането на максимален брой отпадъци. Много хора сметнаха това за показно и скандално държание, но пък от външния вид на Цеци си личи, как клизмата успява да я поддържа в безупречни: форма, здраве и външен вид. Цеци убеди партньора си Жельомир да заснеме мъжка версия на клизмената процедура, като с това ЖельоМир също стана известен в страната.

Безплатно лечение с клизма:

Защо да не се използвуват други видове клизмени апарати (иригатори) освен този на Клизма.Бг?

 

Назад към блога

2 коментара

Всяка дума в цялата статия, от началото до края, Е ВЯРНА! Практикувайки процедурата, по моя инициатива, съм констатирал всичко описано в нея (статията) И ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЕ ЛЕКУВАМ САМ! СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ ВЪВ ФАЗАТА НА НАПЪЛНО ИЗЛЕКУВАНЕ! ТОВА Е МОЯТА ИСТИНА, КОЯТО РЕШИХ ДА СПОДЕЛЯ И ПУБЛИЧНО! ДОСЕГА БЕШЕ МОЯТА СЪКРОВЕНА Т А Й Н А!Пожелавам на всички!
СИГУРНО ИЗЛЕКУВАНЕ!!!
Имате моят e-mail:
mgmbgstar@gmail.com

Михаил Михайлов

Здравей Цеца! Много съм впечатлена от демонстрацията..
Бих искала да знам малко повече. Например по кое време на деня трябва да се прави? На 3 литра вода какво количество кафе се прибавя?

Галя

Оставяне на коментар