Клизма Въпроси и Отговори за Прочистването

Клизма Въпроси и Отговори за Прочистването

Здравейте. Никога не съм практикувала клизма. Интересувам се. 1. Разбрах ,че с обикновена чешмяна вода ,може всеки ден да се прави клизма. А с разтворите ,които продавате кога се прави клизма с тях, през колко време? 

   Клизма може да се прави всеки ден с чешмяна вода, точно така. Относно клизмените разтвори, те също биха могли да се използват ежедневно, без никакъв проблем. Не знаем коя статия визирате, където пише, че веднъж в седмица могат да се ползват клизмените разтвори, но това не е така. Нашата авторка използва клизмен разтвор от калиев йодид и сол всеки ден. 
   Относно фекалните трансплантации, не сме запознати с тази тематика и не сме компетентно лице по темата. Нашата цел е прочистване на организма и дебелото черво с помощта на клизми, което ще ви осигури много добро здраве. Не сме уверени, че пробиотик или какъвто и да е друг биологичен разтвор е необходим за целта. Чистотата е най-важното нещо за здравето.

Колко вода трябва да си вкарвам по време на клизма?

Клизменият апарат побира 1 л вода. Хубаво е поне това количество да си вкарате в дадения ден, но в много случаи е добре да се повтори или потрети. Ще забележите, че понякога не може да влезе цялото количество вода от клизмения апарат във вас при първото вкарване. Това е защото сте препълнени с отровни и вредни фекалии и водата няма къде да проникне. За това освободете тоалетната и след това продължете да си вкарвате останалата вода от клизменото казанче.

Колко често трябва да ползвам клизмата си?

Добре е да се ползва ежедневно, за да постигнете желаните резултати. Има хора, които я прилагат по 2-3 пъти на ден, без да се наблюдават странични ефекти.

С какво може да се ползва клизма?

Клизма може да се прави с всички видове течности и води: чешмяна вода, топла вода, студена вода, минерална вода, дестилирана вода, газирана вода, кафе за клизма, разтвор за клизма, сол за клизма, сапунен разтвор, чай, разтвор от сода бикарбонат, урина, оцет, билков разтвор и всички други клизмени разтвори и добавки.

Колко пъти трябва да си вкарвам вода, за да се изчистя?

Понякога е нужно да повторите или потретите вкарването на еднолитровата течност в себе си за да постигнете оптимален прочистителен резултат. Когато текне бистра вода от вас, това значи, че изчистването е приключило за деня.

Имам газове след ползване на клизма. На какво се дължи това?

Ако случайно усетите поява на газове след като си направите клизма, тогава това означава, че вие не сте се изчистили добре. Газовете се образуват от разлагането на стари и не смляни хранителни отпадъци, които отделят газ в червата и когато тези отпадъци се придвижат надоло, този газ излиза навън. Необходимо е да повторите клизмената процедура двукратно или трикратно, докато не протече чиста вода от вас и не престанете да усещате газове.

Клизмата ползва ли се за отслабване?

Абсолютно, ползването на иригатор е едно от най-добрите средства за отслабване и бързо сваляне на килограми и тегло.

Клизмата ще доведе ли до резултати на подмладяване и разкрасяване?

Да, прочистването с клизми е в състояние да трансформира външния ви вид, като при често ползване клизмата би могла да има удивителен подмладяващ, разкрасяващ и тонизиращ ефект.

Клизмата вредна ли е за човека?

Не, ползването на клизма не представлява никаква вреда, а може само да ви помогне да се чувствате добре и заредени с енергия и сила.

Може ли да се използва за дете?

Клизменият балон е по-подходящ за децата, но ако държите можете и клизма комплекта да използвате за децата си.

Противопоказна ли е клизмата при бременност?

Ние не препоръчваме на бременните жени да използват клизмения уред ежедневно, въпреки че при необходимост някои бременни жени са го използвали в редки случаи без да имат каквито и да е неблагоприятни последствия от това.

Препоръчителна ли е да се прави клизма при разстройство (диария)?

В определени случаи хора с разтройство и диариа мога да се излекуват от това състояние посредством ползването на нашия клизма иригатор, тъй като в повечето случаи растройството е в резултат на бактериален дисбаланс в чревната система.

Може ли да се комбинира правенето на клизма с приемането на лаксативи и очистителни (разхлабителни)?

Да, няма никакъв проблем.

Има ли опасност да изтънее стената на червата ми, ако ползвам клизма?

В никакъв случай стената на червата не изтънява, също както когато си миете ръцете не изтънява кожата на ръцете или когато си миете лицето, не изтънява кожата на лицето. Тъканите и кожата не изтъняват при употреба на вода за миене. Напротив, при отлично измиване те се заздравяват, ако има ранички по тях, укрепват и заякват, както и стават по-еластични и устойчиви. Ще забележите че след употребата на клизма за първи път, ако сте чувствали болка или дискомфорт в началото, с времето те ще изчезнат, защото съдържанието на червата ще бъде изпразнено и червото ще се стегне и върне обратно в прибрания си, еластичен първоначален вид.

Имам ли нужда да пия пробиотик след ползването на клизма за да възстановя “полезните” си бактерии?

Не, нямате нужда от никакъв пробиотик, но за всеки случаи предлагаме един отличен избор в сайта Клизма.бг

Няма ли ползването на клизма да унищожи полезните бактерии в дебелото черво?

б Има ли противопоказания за ползването на клизма?

Не сме срещали никакви случаи в които има противопоказания на клизмен уред и в много случаи докторите не биха ви препоръчали употребата на клизмен комплект с цел оздравяване или лечение, защото по този начин те няма да спечелят никакви пари от вас. Когато човек започне да се чувства много добре след ползването на клизма, той/тя не се налага да се връщат при лекаря.

Мога ли да получа клизма в чужбина?

Изпращаме клизмените комплекти по цял свят, като българи си поръчват клизми от Англия, Германия, Франция, Италия, Испания, Норвегия, Македония и много други страни в Европа и по света. За целта е нужно да се заплати международна куриерска услуга, което може да се заплати по банков път или PayPal.

Клизмата ще ми помогне ли да се излекувам от хроничен запек?

В случаите на хроничен запек, клизмата е отлично средство за стимулиране на изхождането и въпреки, че може да не ви излекува от тежки случаи на запек, тя ще спомогне за подобрение на здравословното ви състояние, което осезаемо ще почувстване във всеки един ден в който я ползвате.

Мога ли да закупя този комплект в аптеката или някъде в магазинната мрежа?

Аптечната мрежа не продава този комплект. В някои аптеки може да се намери подобен продукт, който обаче няма да ви свърши добра работа, но пък е възможно да го ползвате за резервни части.

Ще получа ли потвърждаващ СМС?

Да, Куриерската фирма ще ви изпрати СМС уведомяващ ви за предстоящата пратка, която е на път към вас.

Мога ли да получа клизмата в офис на Еконт, Спиди или Лео Експрес?

Разбира се, всички куриери разнасят пратките за един ден и можете да вземете пратката си на следващия ден от 9 часа сутринта в офиса на куериера.

Мога ли да поръчам клизма комплекта до адрес?

Да, имате възможността да получите пратката си до адрес на местоживеене или да ви се достави на работното място.

Колко бързо пристига клизмата?

Клизменият иригатор се праща в деня в който го поръчате и е при вас на следващия ден.

Може ли да закупим клизмата лично на място?

По принцип не продаваме клизмите в магазин, а само от сайта ни.

Клизмата може ли да се ползва от различни членове на семейството?

В повечето случаи всеки един член на семейството си купува индивидуален комплект за лично ползване, но сме имали случаи в които отделните членове ползват един и същ клизмен комплект, но си слагат собствен накрайник.

Колко време мога да използвам един накрайник?

Накрайниците са вечни и можете да ги ползвате докато не се измърсят и не пожелаете да ги подмените. Накрайниците могат да се измият със сапун и вода, а много хора си поръчват допълнителни накрайници между 3 и 15 броя за да не се налага да ги мият след употреба и да ги подменят лесно при нужда.

Къде е произведен клизмения ви комплект?

Държавата производител е Италия, но комплектите се сглобяват в България, с части, които не се произвеждат в страната.

Колко време мога да ползвам клизма комплекта?

Клизма комплекта се ползва вечно, докато се счупи или желаете да го подмените поради хигиенични причини. Материалите от които е произведен са изключително трайни и устойчиви.

Достатъчно ли е дълъг клизмения маркуч?

Да, маркуча за клизма е толкова дълъг, колкото да свърши идеална работа за всеки и във всяка една поза. Маркуча е с дължина 1.5 метра.

Дискретно ли е пакетирана клизмата?

Да, гарантираме ви пълна дискретност при изпращане на иригаторите ни, като те са обозначени като “аксесоар” , а изпращача е частно лице. Името на фирмата ни не фигурира никъде в пратката.

Добре ли е опакован комплекта за клизма при изпращане с куриер?

Клизма комплекта е опакован в балонен плик, както и в предпазен куриерски плик.

Стерилен ли е комплекта?

Да, нашият клизма комплект е абсолютно стерилен.

Може ли да се използва клизма от болен или възрастен човек на легло?

Да, дори е препоръчително. 

Има ли клизмата вредни или странични ефекти?

Не, клизмата не води до никакви вредни или странични ефекти. Необходимо е обаче да се съобразявате с инструкциите дадени в сайта за всеки един разтвор и да прилагате точната дозировка.

Колко често може да се ползва?

Ежедневно или до два, три пъти в даден ден.

Колко бързо води до изхождане?

Изхождането с нашия клизмен уред е моментално.

Кой може да използва клизма?

Всеки може да ползва иригатора за прочистване.

Назад към блога

Оставяне на коментар