Как да се приема Фенбендазол за Лечение на Рак и Ракови Заболявания?

Как да се приема Фенбендазол за Лечение на Рак и Ракови Заболявания?

     Фенбендазол е излекувал Джо Типинс от тежка форма на рак на белите дробове в началото на Януари 2017г. Джо е имал ракови разсейки разпространени в много места на тялото си: черния дроб, панкреаса, пикочния му мехур, стомаха и костите и лекарите са му давали едва 3 месеца да живее. В последствие, той създава блог, в който разказва как точно е постигнал това оздравяване, който е станал международна сензация и е преведен на множество езици.

 

     Протоколът, който Джо е следвал за да пребори рака, е елементарен: започва да приема по 250 мг. фенбендазол, разтворен в млякото си (кисело или прясно) или счукан в плодов фреш. Като медик и учен, Джо е имал доста колеги които са изследвали болестта и един ден получава обаждане от колежка, специалист по онкология, която е извършила многогодишни проучвания за ефектите на фенбендазола върху раково болни животни. Лекарка е излекувала всички изучавани от нея животни с диагноза “рак”, с помоща на това средство. В последствие, тя самата се разболява от рак и също използва фенбендазол за да се излекува напълно, без помоща на химиотерапия. Колежката на Джо му препоръчва да започне да пие между 250-400 мг. от този медикамент ежедневно. Освен Фенбендазол е взимал и 600мг куркума на ден, Витамин Е 8IU а също е приемал 25мг CBD ойл, но твърди, че всички тези добавки са единствено и само за подсилване на организма и не са участвали в лечението на неговия тумор.

 

     Типинс е скептичен в началото на терапията си с Фенбендазол, но смята, че няма какво да губи, след като докторите са му дали безнадеждна прогноза. След година и половина ежедневно приемане на лекарството, господин Типинс се изследва отново в две различни клиники в Америка и Швеция, като резултата е отрицателен и на двете места. Въпреки, че Джо Типинс е успял да излекува себе си от раковото си заболяване в период от година и половина, той продължава да приема Фенбендазол ежедневно вече трета година, за профилактика и добро здраве. Самият Джо е учен в сферата на медицината и създава екстензивно проучване и експерименти върху 150,000 човека с различни видове рак: на белия дроб, черния дроб, рак на кръвта, на простатата, дебелото черво, стомаха, хранопровода, стомаха и множество видове тумори, които болни доброволци редовно му докладват резултатите. Огромна част от тези, които са започнали да приемат Фенбендазола на време, са постигнали положителен резултат на излекуване от различните видове рак.

 

     В какво се състои магичното свойство на това анти-паразитно средство и успеха му да лекува рак? Ефекта на фенбендазола не се състои в това, че успява да унищожи паразитите в дебелото черво (което е също желан ефект), но истинската сила на медикамента се изразява в това, че променя начина по който захарта се преработва от клетките и се усвоява в тялото. Именно поради тази причина Джо Типинс препоръчва да не се приемат захарни изделия по време на приема на Фенбендазола, за да има пълен ефект това лекарство за рак. Въпреки всичко, самия Джо е ял всичко, включително понякога и захарни изделия и пак е успял да оздравее, но все пак се е старал да се ограничава, колкото може в приема си на захар. Джо Типинс започва да препоръчва като най-оптимална доза, онкоболните да приемат по 400 мг. таблетки Фенбендазол, до пълно оздравяване.

 

     Във всяко едно от тези хапчета се съдържа 150 мг. от активната съставка “Фенбендазол”, което означава, че според препоръката на Джо, е желателно човек да приема около 2-3 таблетки на ден. Приемът на фенбендазол е безопасен в тази доза и до момента не са наблюдавани странични ефекти при излекуваните от рак пациенти. Типинс предупреждава, че не всички видове рак са еднакво-лесни за лечение, като рак на панкреаса е най-труден за овладяване. С всички останали видове рак обаче, болните са успели да се излекуват в рамките на няколко месеца или година, стига болестта се хване на времне и да не се чака до последния момент да започне приемането на медикамента по този протокол. Взимането на Фенбендазол при възрастните не се влияе от техните килограми и Типинс информира, че 400мг на ден е безопасния дневен прием за всеки зрял индивид, не зависимо от теглото му.

Назад към блога

10 коментара

Искам да купя

Даниела Малчева

Искам да закупя фенбендазол на хапчета 444

Lyuboslav

Здравейте! Кучето ми е 25 кг и от месец му откриха остео саркома в дясното рамо.Каква е дневната доза за него и с какво друго да го комбинирам? Благодаря за отговора предварително

MARIANA TOSHEVA

За куче с метастази, 5,400кг, някой знае ли колко трябва да се дава като количество и колко пъти на ден?

Моника

Искам да си купя.

Красимир Николов

Оставяне на коментар