Защо Иригаторът на Клизма.бг е Най - Удобния Клизмен Комплект на Пазара?

Защо Иригаторът на Клизма.бг е Най - Удобния Клизмен Комплект на Пазара?

   Уред за клизма представлява иригатор, който служи за вкарване на вода, или друга течност в дебелото черво. Поръчайте най - удобния комплект клизма от Клизма.бг (Klizma.bg). За тази цена ще получите пълен клизмен комплект. Ако се нуждаете от допълнителни аксесоари към вашия иригатор за клизма, можете да ги поръчате: допълнителна кука, допълнителен маркуч, допълнителен стопер, допълнителен накрайник, тоалетно стъпало или кафе. Купувайки клизма или допълнителни аксесоари вие ще получите най - удобния и лесен за ползване иригатор на българския пазар, доставен по дискретен начин. 

      Когато куриерът дойде да ви достави поръчката, или вие отидете да я получите в офиса, в описанието ще бъде записано, че получавате "аксесоар". Можете да поръчате иригатор за чужбина. Ние ви го изпратим по поща или куриер в рамките на няколко работни дни. Изпращаме клизмените аксесоари по цял свят.

 

      Нашият клизма комплек се състои от: пластмасово клизмено казанче с обем 1 литър, изработено от пластмаса. То е прозрачно, което позволява да се следи съдържанието на клизмения разтвор (течност). Към казанчето е закрепена "S"- образна кука, която позволява да закачите иригатора на подходящо за целта място. Двата края на куката са изолирани с пластмаса, която предпазва повърхността на която е закачена куката от надраскване. В долния край на казанчето е прикрепен клизмения маркуч. Маркучът е прозрачен, пластмасов с дължина 1.5 метра. Към маркуча е прикрепен клизмен стопер, който позволява да регулираме налягането на течността, която преминава през маркуча. Края на клизмения апарат завършва с клизмен връх (накрайник). Накрайникът е тънък и удобен и не причинява дискомфорт при вкарване в ануса.

 

      Употребата на клизмен иригатор е за предпочитане, пред ползването на балон за клизма тип -"круша", тъй като с клизмения балон, се вкарва по - малко вода отколкото, ако използвате клизмен апарат. Балонът за клизма има много по - малък ефект, отколкото нашия клизмен комплект. Ако ползвате балон за клизма във вас ще проникне много малко клизмена течност и няма да получите пълноценния ефект от изпразването на дебелото черво.

 

       Иригаторът на Клизма.Бг е по - удобен и ефикасен отколкото, ако си вземете клизма от аптека, тъй като ние сме се погрижили и сме сглобили пълен клизмен комплект с всичко нужно за пълноценното извършване на Колон Хидро Терапия в къщи. Вече няма нужда да ходите на скъпи процедури по Хидроколонтерапия. Можете да си направите терапия с клизма и да прочистите дебелото черво сами, в уюта на вашия дом. За сравнение - една процедура по Колонхидротерапия в специализирано заведение струва от 40 лв до 60 лв, а същия ефект на прочистването на колона може да се постигне с домашни клизмени процедури на много по - ниска цена и в личното ви пространство. Хидротерапията с домашна клизма е най - доброто средство за прочистване на фекални натрупвания и маси, и за отстраняването на слуз от червата. Колонтерапията подобрява чревната флора, извежда чревни глисти (червейчета) и паразити, които се намират в долната част на колона и отстранява полипи от стените на червото.    

 

      Иригатор за клизма с кранче ... това е отживелица. Нашият иригатор разполага с клизмен стопер, който регулира потока на клизмения разтвор (течност). Стоперът позволява да контролирате потока на течността, която навлиза в червата, по - добре от кранчето при други модели клизми. Ако отворите стопера напълно, водата ще прониква през аналния отвор в дебелото черво с голяма сила и напрежение. Когато леко притворите стопера, водата ще навлиза с по - малка сила и слабо налягане, като леко и равномерно изпълва червото. Ако затворите клизмения стопер напълно, водата спира своето движение по клизмения маркуч.

 

      Иригаторът на Клизма.бг е лек, компактен и лесно преносим при пътувания. Лесно ще си намери място във вашата раница или куфар. С вашата поръчка на клизма, ще получите всичко необходимо за извършването на процедурата в домашни условия. Ако не знаете как се прави клизма в къщи, прочетете ТУК и гледайте образователните видеа на Цеци и Жельомир на тази тема. Отделяйте по 15 минути на ден за да си правите прочистването и ще се радвате на отлично здраве, красив външен вид и ще елиминирате отровните газове. Ползите за здравето от домашното прочистване на дебелото черво са несравними.

 

      Гледайте всички видео клипове относно клизмотерапията и домашното пречистване с енема на Жельомир и Цеци в Youtube (Ютуб). Те ще ви покажат как да си направите процедурата сами без лекарска намеса и без да ви е нужно медицинско лице. Клизма Терапията е достъпна за всеки, независимо дали сте жена или мъж. Без значение на каква възръст сте, можете да се възползвате от здравните ползи, които носи този вид прочистване. Клизмата помага при много заболявания и болести като: главоболие, мигрена, синузит, хрема, полипи, кашлица, отоци и отичания, запек или констипация, хемороиди, младежки пъпки - акне, болка в главата, зъбобол, оплешивяване. Иригаторът за клизма, който ние ви предлагаме е удобен и за дълго пътуване, тъй като е компактен, лесно си намира място в чантата или куфара и е изключително лек. Можете да го носите с вас при дълги или къси пътувания. Клизмата се ползва лесно и удобно дори когато сте в хотелска стая, на квартира или просто на път. Поддържайте добра лична хигиена на иригатора си, като го изплаквате с гореща вода след като го ползвате. Когато си приключите с процеса, изпразнете съдържанието на течността от клизмата и клизмения маркуч.

 

      Измивайте клизмения накрайник с гореща вода на всеки няколко ползвания. Един иригатор на теория може да се ползва за цял живот, стига да се полагат необходимите хигиенни и санитарни грижи за него. Не е препоръчително, ползването на един и същи накрайник от повече от един човек. Ако се налага все пак двама души да ползват една и съща клизма, то трябва да ползват различен накрайник. Препоръчително е всеки човек да има собствен иригатор за клизма и да ползва собствен клизмен накрайник. Истина е, че клизмената терапия носи големи ползи за здравното състояние на човек и фармацевтичните компании и лекари целят да не се говори достатъчно за полезността на процедурата. Клизмата може да спести на пациентите много пари за лекарства и ходене по мъките по доктори и болници. 

Назад към блога

Оставяне на коментар